ritvalehtonen

Isot asiat edellä maan talous kuntoon

Pian saadaan nähdä mitkä ovat hallituksemme isot asiat, joilla luodaan kansallemme työtä, vaurautta ja tasa-arvoisuutta?

Itse ajattelen , mitäkä ovat ongelmamme? Niihin etsitään hyvät ja toimivat ratkaisut ensimmäisenä, jotta ollaan liikkeessä oikeaan suuntaan. Kun ollaan liikkeessä ja kasvun uralla, sääntöä voi ruuvata sen mukaan joustavsasti, missä on ongelmia.

Ei enää näpertelyä pienten asioiden tai jatkuvien tutkimusten kimpussa, sillä niitä meillä löytyy jo vähäksi aikaa, vaan on ryhdyttvä töihin niiden toteuttamiseksi.

Maamme velkaantuminen on asia numero 1, sillä EU:n kasassa pysymistä emme voi taata, sillä se yskii monilla rintamilla jo pahasti. Velkaantuminen taittuu oikeansuuntaisella politiikalla, missä kaikki ovat mukana kakun leivonnassa, mistä on kaikille myös jaettavaa myöhemmin.

Tämä onnistuu, peruspalkkauksen kautta , mutta työvelvoitteella, mistä seuraa , velkaantumisen pysähtyminen ja kasvun kausi, sekä säästöjen syntyminen hyvin laajalta alalta ilman leikkauksia. Peruspalkanmaksajaksi Kela, terveydenhoito kunnille ja ennaltaehkäisyyn paljon panoksia kaikilla tasoilla. Kaikki tuet tarkasteluun ja tasa-arvoisin perustein jos ja kun jotain jaetaan, on perustuttava oikeudenmukaisuuteen ja tasa-arvoon, sekä avoimuuteen. Puolueen kautta nimitykset uuteen tarkasteluun ja avoimeen hakuun. Luottamustoimissaolevien kytkökset avoimeksi ja päätöksenteon riippumattomuus tavaksi toimia. EU ja kehitysavut uuteen tarkasteluun. Harmaa talous aisoihin ja verotus kaikista tuloista samoin säännöin jne...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat